De beste eilanden ter wereld

Ik besloot het op me te nemen om van reizen naar ‘s werelds beste eilanden mijn bucketlistdoel in 2019 te maken! Dat was vooral omdat ik van eilanden hou (wie niet?!). Maar ook om een solide gids te bieden die je kan helpen bij je toekomstige vakantie- of avonturenplanning!

Ik ben nu op meer dan 50 eilanden geweest, en kan zeker zeggen welke de beste eilanden ter wereld zijn, en waarom! Sommige vond ik leuker om alleen te bezoeken, andere zou ik alleen met een vriend of vriendin willen doen.

Sommige van ‘s werelds beste eilanden werden gekozen vanwege hun unieke natuur of culturele betekenis. En anderen om hun verrukkelijke luxe en foto-waardigheid.

Dus zonder verder oponthoud, presenteer ik je 35 van ‘s werelds beste eilanden! Gecategoriseerd naar waar ik ze voor gekozen heb!

Oh La Digue. Met strandlandschappen zo adembenemend dat het nog steeds de achtergrondafbeelding op mijn telefoon is. Dit piepkleine eilandje in de Seychellen is zeker niet het makkelijkste of goedkoopste eiland om te bereiken, maar het is het geld dat je uitgeeft om er te komen meer dan waard.

Die massieve granieten rotsblokken die zomaar tussen tropische palmbomen op een wit zandstrand liggen, zijn gewoon om van te kwijlen. Plus, een ander eiland in de Seychellen heeft ook op mijn lijst gestaan! Dat maakt het tot een must-go-to bucketlist bestemming!

Leave a Reply

Your email address will not be published.