Killing it on Kilimanjaro – Mijn ervaring met het beklimmen van de Kilimanjaro

Wandelen is iets wat ik meestal alleen doe als er een waterval bij betrokken is, of een episch uitzichtpunt. Ik heb niet echt de behoefte om mijn kracht te bewijzen aan mezelf (of iemand anders), of om inspannende oefeningen te doen gewoon voor de lol.

Ik heb echter wel de neiging om de meest extreme bucketlist-avonturen na te jagen die ik kan vinden, dus je kunt je waarschijnlijk mijn onmiddellijke reactie voorstellen toen Whoa Travel vroeg of ik ge├»nteresseerd zou zijn om badass vrouwen wereldwijd te vertegenwoordigen door samen met hen de Kilimanjaro te beklimmen op Internationale Vrouwendag. “Zeker weten.

Om heel eerlijk te zijn, ik had drie tourbedrijven die me vroegen om deze specifieke hike te doen voor Vrouwendag (over een ego boost gesproken), maar ik koos zonder twijfel voor Whoa Travel omdat het bedrijf alleen voor vrouwen is, en opgericht door twee ambitieuze dames met wie ik het gevoel had dat ik veel vergelijkbare kwaliteiten deelde.

Hun reisplan klonk leuk, zeer goed gepland, en spannend, en ik vond vooral hun inspanningen om alleen te werken met lokale gids en porter bedrijven die zijn gecertificeerd onder Kilimanjaro Porters Association Project (KPAP) leuk.

Toen we het er eindelijk over eens waren dat ik zou gaan, waren er nog maar een paar weken te gaan voor de reis. Ik zal mijn ervaring beginnen met hoe ik me heb voorbereid, gevolgd door de dagelijkse tocht naar de Kilimanjaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.