30 meest epische avonturen voor je 30ste – Mijn Bucketlist

Ik heb een beetje een obsessie met het najagen en afvinken van mijn bucketlist-items… zo erg zelfs dat ik onlangs heb besloten om mijn grootste bucketlist-vinkjes op mijn onderarm te laten tatoeĆ«ren! Het is waarschijnlijk het meest betekenisvolle dat ik ooit voor mezelf heb gedaan, behalve “toekomstige Alyssa” ansichtkaarten sturen vanaf Antarctica en de Kilimanjaro om te zeggen hoe trots ik op mezelf ben omdat ik mijn dromen najaag.

Dat is trouwens precies wat het in eerste instantie allemaal waren…dromen. Vier jaar geleden had ik nooit echt geloofd dat ik meerdere bucketlists zou afwerken tegen de tijd dat ik 30 was, maar het is me gelukt, en ik ben er zo verdomd trots op!

Ik begin deze post met een uitleg over mijn nieuwe tatoeage, en daarna vind je mijn “Top 30 meest epische avonturen voor 30” serie die ik eerder dit jaar maakte, vlak nadat ik 30 werd!

Na het afvinken van mijn meest recente bucketlist check: zwemmen met walvishaaien terwijl ik in Mexico was, besloot ik dat het een goed moment was om eindelijk hulde te brengen aan alle geweldige dingen die ik heb gedaan en doelen die ik heb bereikt. Dus ging ik naar huis, tekende een paar ruwe schetsen en ging toen naar een tatoeƫerder genaamd Cesar in Playa del Carmen die me hielp mijn visioenen waar te maken!

Ik had overwogen om alleen een kaart te nemen, maar ik dacht dat dat geen recht zou doen aan alle ervaringen die ik heb gehad. Dus in plaats daarvan heb ik gekozen voor een “lijst” van iconen die mijn grootste bucketlist checks van mijn reisleven vertegenwoordigen. Hier zijn ze!

Leave a Reply

Your email address will not be published.